Artikel: DIY together

Happy City Montgomery fragment artikel Heinz
Nieuw Utrecht gaat het verhaal van de gelukkige stad over het voetlicht brengen. Heinz Schiller verhoogt als racefietsverhuurder en initiatiefnemer van de wielervereniging CTC Utrecht concreet het geluk in de stad. Als actief NU-lid en schrijver wijst hij in zijn blog op Linkedin op de vele wegen die particulier initiatief naar de stad van de toekomst brengen met daarbij ´de gelukkige stad´ als koers/ kompas. Met ook de tip: ga het doen en wees niet bang om ‘fouten’ te maken.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s