Gelukkig in de tijdloze stad

Ester bij Minstroom

De veranderingen in de stad volgen zich vandaag de dag in steeds hoger tempo op. Al die veranderingen brengen ook onzekerheid. Het lijkt alsof niets meer vanzelfsprekend is en alsof niets echt beklijft. Toch heeft de stad ook diverse tijdloze plekken, die soms door de eeuwen heen hun betekenis blijven hebben. NU-lid Ester Smit is, als echte historica, juist door de tijdloze stad gefascineerd. Hoe die de toekomst heeft in een gelukkige stad, beschrijft ze in haar column in DUIC.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s