Upgrade van het NU-lustrumprogramma

Zomeralv Metaalkathedraal

Voor de zomerledenvergadering is Nieuw Utrecht te gast bij de Metaalkathedraal. Maureen Baas geeft een inspirerende en visionaire rondleiding door dit huis van de toekomst! Henri geeft een update over het lustrumproject NU De Toekomst. De vereniging die wij in 2000 oprichtten, bestaat vijftien jaar. Reden om vijftien jaar vooruit te kijken. Aan de hand van actuele thema’s die de leden raken kijken wij naar de toekomst van de gelukkige stad. Hoe ziet Utrecht er in 2030 uit? De ideevorming en teamvorming is in volle gang. Met 26 leden en 16 partners en 10 actuele thema’s gaat NU verder op weg naar de toekomst van de Happy City!

henri-presentatie-nudt-zomeralv-2015 zomeralv-nu-2015-metaalkathedraal

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s