Team NU De Toekomst

Adviesteam NU De Toekomst

Ongeveer eenmaal per maand sparren de initiatiefnemers, Henri en Marijke, met het adviesteam van Nieuw Utrecht. Dan zijn wij te gast in het faculteitsgebouw van Bestuurs- en Organisatiewetenschappen (USBO) aan de Bijlhouwerstraat. Een mooi voorbeeld van een historisch universiteitsgebouw van de toekomst. Telkens als je de gekleurde glazen deuren met citaten van Alice in Wonderland passeert, zie je groepjes studenten, docenten en anderen met elkaar in gesprek. Een toepasselijke plek om met Albert Meijer, Anco Schut, Heinz Schiller, Han Sakkers en het NU-bestuur te reflecteren op inhoud en proces van het NU-lustrumprogramma.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s