Mapping Mania

All buildings in the Netherlands shaded by year of construction

De NU Toekomstkaart is de drager om onze toekomstbeelden een plek te geven. Die kaart moet natuurlijk heel mooi, inhoudelijk sterk en makkelijk bruikbaar worden. Daarom ontwikkelt NU De Toekomst ook kennis over mapping. Inspiratie doen wij bijvoorbeeld op via meetups zoals Maptime Amsterdam en blogs zoals Maps Mania. Keir Clarke beschrijft dagelijks de mooiste kaarten van de wereld. Smullen! Op de foto een kaart van Bert Spaan van Waag Society. Het is een fragment van Utrecht uit de Netherland’s Building Age Map die leeftijd van gebouwen in kleuren weergeeft. Zo zie je in één beeld hoe Utrecht groeit.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s